29 Φεβρουαρίου 2012

TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΜΕΡΟΣ: 1/3)

Όταν ο εχθρός έχει ταμπέλα π.χ. προτεστάντης, ψευδομάρτυρας του Ιεχωβά, βουδιστής, ινδουιστής, παπικός, σατανιστής κ.λ.π., τότε οι Ορθόδοξοι γνωρίζουν πως να προφυλαχτούν, φεύγουν μακρυά και σώζονται. Γι'αυτό το λόγο οι αρχισατανιστές μασόνοι εισχώρησαν στην Ορθόδοξη Εκκλησία με σκοπό να γίνουν.....
οι ίδιοι Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι και Πρεσβύτεροι. Εδώ και πάνω από έναν αιώνα οι γενίτσαροι προδότες και αρνητές της Ορθοδοξίας δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να καταπατούν, να καταστρέφουν και να βλασφημούν συνεχώς το Ευαγγέλιο, τους Ιερούς Κανόνες και την Κανονική Παράδοση των Αγίων Πατέρων της Ανατολικής Εκκλησίας. Λένε λοιπόν: εμείς θα συμπροσευχόμαστε με όλους τους ετερόδοξους, θα συλλειτουργούμε, θα αναγνωρίζουμε ως έγκυρα τα μυστήρια τους, θα γιορτάζουμε όλοι μαζί ενωμένοι, θα αναγνωρίζουμε ότι έχουν ιεροσύνη οι ετερόδοξοι και θα έχουμε πλήρη εκκλησιαστική κοινωνία με όλους τους εκπροσώπους όλων των θρησκειών, των ομολογιών και των δογμάτων, δηλαδή πλήρης σατανική κοινωνία δαιμόνων και ανθρώπων.
Μια δεύτερη ομάδα λιγοστών Επισκόπων, πρεσβυτέρων καθηγητών και μοναχών λόγιων, παρουσιάζεται ως φρουρά και ασφάλεια των Ορθοδόξων, γράφοντας συνεχώς κατά του οικουμενισμού, κάνοντας συνέδρια πατερικών μελετών, πραγματοποιώντας ομιλίες καταγράφουν τις κακοδοξίες των Επισκόπων. Ο σκοπός της παραπάνω ομάδος είναι ένας. Να μαντρώνει τους Ορθοδόξους που θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τα δίχτυα του σατανά, ώστε να τους ασφαλίζει σε εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το συνοθύλευμα του διαβόλου. Αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη φρουρά και ασφαλίζει τους ορθοδόξους στο στρατόπεδο του αντίχριστου. Για παράδειγμα, αν σε μια μεγάλη αίθουσα γεμάτη από κόσμο κάποιοι ψεκάσουν δηλητηριώδη αέρια, πολλοί θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τα παράθυρα για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα. Αυτοί που θα προσπαθούσαν να μην ανοίξουν τα παράθυρα για να δηλητηριαστεί όλος ο κόσμος και να πεθάνει μοιάζει με την πορεία αυτής της ομάδος και τον πνευματικό θάνατο που προσφέρει με το κάλυμμα της Ορθοδοξίας.

συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου