6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Οι επίσκοποι όλων των συνόδων παρασυναγωγής έχουν ασφαλίσει τους αιρετικο-σχισματικούς οικουμενιστές επισκόπους στους πατριαρχικούς, αρχιεπισκοπικούς και μητροπολιτικούς θρόνους της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Το ίδιο....
μασονικό σατανικό κέντρο πλασάρει τους επισκόπους του οικουμενισμού και των παρατάξεων.

 Λένε με τα έργα τους οι οικουμενιστές επίσκοποι: 
ότι όσο οι παραταξιακοί συνάδελφοι μας, αφού δημιούργησαν τις συνόδους των Γ.Ο.Χ., συντηρούν τις Εκκλησίες τους προσπαθώντας να βάλουν τρικλοποδιά στους πιστούς, μαζεύοντας πολλούς από τους αντιδρώντες του οικουμενισμού στις παρατάξεις τους, τόσο εμείς θα δουλεύουμε για τον οικουμενισμό και εφόσον είναι συνέταιροι και σύμμαχοι μας, φυσικά και δεν θέλουν να μας καταδικάσουν, διότι γι' αυτό έκαναν καινούριες εκκλησίες και δεν βρίσκονται στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, που αγωνίζεται με σκοπό να συγκροτήσει Αγία Σύνοδο για να μας καταδικάσει. 

Ενώ οι παραταξιακοί επίσκοποι λένε με τα έργα τους ότι: 
κάναμε καινούριες εκκλησίες για να εμποδίζουμε τους πιστούς να πάνε στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, γιατί έτσι και καταδικάσει τον οικουμενισμό το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα, αφού πρώτα συγκροτηθεί, τότε πως θα δικαιολογήσουμε την ύπαρξη των δικών μας Εκκλησιών, αφού χωρίς την ύπαρξη των συνεταίρων και συμμάχων μας οικουμενιστών δεν μπορούμε να υπάρχουμε. Γι' αυτό προσπαθούμε να σαμποτάρουμε τους πιστούς και να τους μπερδέψουμε, ώστε να μην πάνε στο Ακαινοτόμητο Πλήρωμα που αγωνίζεται μέχρι και για να καταδικάσει τους συναδέλφους μας οικουμενιστές, γιατί μετά αφού τους καταδικάσει και έρθει ξανά η κανονικότητα στην Εκκλησία, τότε θα γίνουμε ρεζίλι επειδή θα μας λένε να η Μία Εκκλησία που θέλετε χωρίς την αίρεση και το σχίσμα του οικουμενισμού, άρα ποιος ο λόγος της υπάρξεως των Εκκλησιών σας; 

Γι' αυτό και το Ακαινοτόμητο Πλήρωμα των αποτειχισμένων, όταν το επιτρέψει ο Άγιος Θεός και συγκροτηθεί, εκτός από τους οικουμενιστές θα καταδικάσει και τους παραταξιακούς, αφού και αυτοί είναι υπόδικοι μελλούσης Πανορθοδόξου Συνόδου. 

Αυτό το σατανικό και μασονικό ζευγάρι οικουμενιστών και παραταξιακών κάνει όλη την ζημιά στην Εκκλησία. Η μοναδική υποχρεωτική ακριβής και κανονική πράξη είναι η αποτείχιση από τους υπόδικους καινοτόμους και κακοδόξους των δύο άκρων μέχρι να συγκροτήσουμε Αγία Σύνοδο για να τους καταδικάσουμε και για να επιστρέψει η κανονική τάξη στην Εκκλησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου