29 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 25/10/2013.....ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.




Ο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ" ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.....ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ......



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ....

 ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ .


 ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ…. 

Οι αιρετικοί αρχιοικουμενιστές κατάντησαν τις εκκλησίες θέατρα , με τους ίδιους να πρωταγωνιστούν και να παριστάνουν τους “ ορθοδόξους ευσεβείς ποιμένες “ .

Υποδοχή του αιρετικού οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη με ασφαλίτες και ένστολους αστυνομικούς να βρίσκονται εντός και εκτός ιερού ναού σε προκλητικό βαθμό , σε μια προσπάθεια του σάπιου συστήματος και της Εβραιομασονίας που υπάρχει δυστυχώς και μέσα στους κόλπους της εκκλησίας , και με σκοπό να αποτρέψουν οποιαδήποτε αντίδραση κατά του πατριάρχη και των ακολουθών του ,που τον δοξολογούν και τον αποκαλούν ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ προχωρώντας έτσι μαζί του στην οδό της πλάνης του οικουμενισμού, και της απώλειας.

Δυστυχώς παρασέρνουν μαζί τους και χιλιάδες πιστών ορθοδόξων κληρικών και λαϊκών που δεν έχουν καταλάβει ακόμα, η διστάζουν να πάρουν θέση και να ελέγξουν τους επισκόπους -ψευδεπισκόπους για τις αιρέσεις που διασπείρουν .

Πιο συγκεκριμένα…… Τραγικά και λυπηρά γεγονότα συνέβησαν κατά την χθεσινή επίσκεψή μας στις 25/10/2013 στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη όπου είχε προγραμματιστεί και αντιοικουμενιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ορθοδόξους χριστιανούς. 

Το απόγευμα της Παρασκευής λίγες ώρες πριν να έρθει ο Βαρθολομαίος στον ιερό ναό ,και ενώ βρισκόμασταν απέναντι στο πάρκο από την πάνω μεριά με λίγους αδελφούς....μας πλησιάζουν κάποιοι άντρες της ασφάλειας με πολιτικά και μας λένε πως θέλουνε να κάνουνε έλεγχο στα πράγματα μας.

Κρατούσα τον ειδικό σάκο όπου είχα την κάμερα , και έναν τηλεβόα μέσα σε νάιλον σακούλες αδιαφανές. Μόλις είδαν τον τηλεβόα άρχισαν να με ρωτάνε τι τον θέλω.

Στην αρχή τους είπα κάποιες δικαιολογίες για να δω την διάθεσή τους, αλλά αφού είδα ότι ο σκοπός τους ήταν να μας διώξουνε από εκεί όπως και να έχει, τους είπα τον πραγματικό λόγο. Τότε ξεκίνησε μια έντονη διαμάχη μεταξύ των αδελφών που ήμασταν εκεί και των αστυνομικών γιατί μας υποχρέωναν να απομακρυνθούμε και να κατέβουμε κάτω στο πάρκο .

Κατεβήκαμε στο πάρκο, και μέσα σε ένα δυο λεπτά μας έφεραν περίπου 10 αστυνομικούς για να μας φυλάνε !!!! 

Εκεί συναντήσαμε και δυο μοναχούς ,τον πατέρα Βασίλειο και τον πατέρα Ιωάννη. Ενώ για αρκετά λεπτά υπάρχει μια σχετική ηρεμία αναμεταξύ μας , όταν πλησίασε η ώρα που θα ερχότανε ο Βαρθολομαίος η στάση κάποιων αστυνομικών έγινε επιθετική και ένας εξ΄ αυτών μίλησε με μεγάλη ασέβεια στους δυο μοναχούς. Εκεί αγανάκτησαμε…… και εκφράσαμε προς τα αστυνομικά όργανα την αηδία μας προς όλη αυτήν την κατάσταση.

Στην συνέχεια μας οδήγησαν όλους στην κλούβα....μοναχούς λαϊκούς εντελώς παράνομα ,αφού δεν διαπράξαμε κάποια παρανομία,ούτε αρνηθήκαμε να δώσουμε τις ταυτότητες μας για την εξακρίβωση των στοιχείων μας. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩΜΕΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..... 

Τραγικό και ντροπή για την χώρα μας είναι πως το ίδιο έγινε και με 5-6 Ρώσους μοναχούς που έιχαν έρθει από το εξωτερικό για να προσκυνήσουνε στον Άγιο Δημήτριο. 

Το λάθος τους ήτανε πως προσπαθούσαν οι άνθρωποι να βρούνε είσοδο προς τον ιερό ναό , ο οποίος ήταν περιτριγυρισμένος από προστατευτικά κάγκελα και η συνεννόηση με τους Έλληνες αστυνομικούς ήταν αδύνατη.....αλλά λόγω του φόβου των οργάνων της τάξης , μη τυχόν κάποιος τους ξεφύγει και γίνει κανένα επεισόδιο, ξεκίνησαν τις παράνομες προσαγωγές αδιακρίτως .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 
 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


 Στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου στη οδό Αριστοτέλους..μας αφαιρέσανε τα πράγματα που είχαμε πάνω μας , μας κάνανε σωματικό έλεγχο λες και ήμασταν τρομοκράτες και μας πήγανε στο άθλιο κρατητήριο που ήτανε μέσα στην βρώμα και την δυσωδία. ( Ελάχιστα ευρώ για τις εγκαταστάσεις , απαράδεκτες οι συνθήκες και για τους προσωρινά κρατούμενους στο συγκεκριμένο Α.Τ ) 

Ντροπή και αίσχος πραγματικά για το “Ελληνικό κράτος” ,την “Ελληνική αστυνομία” , και για τους λυκοποιμένες αρχιερείς που δίνουν τέτοιες εντολές για την φύλαξη τους.....κάτι που όμως μαρτυρεί πως γνωρίζουν πολύ καλά τα εγκλήματα και τις προδοσίες που έχουν διαπράξει κατά των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων και κατά του Έθνους των Ελλήνων. 

 Τέλος ένας "καλός" αξιωματικός της αστυνομίας μας προειδοποίησε άλλη φορά να ακούμε ότι μας λένε για να μην έχουμε επιπτώσεις…. 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ.....ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ,ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΑΚΟΗ. 

ΥΠΑΚΟΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ......ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. 

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ....

http://neataksi.blogspot.gr/2013/10/25102013_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου