16 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΧΛΙΑΡΟΙ  ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ  ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ  ΠΙΣΤΟΙ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ  ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ  ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ  ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ  ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ  ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ  ΚΑΙ  ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ


Σήμερα στην Εκκλησία της Ελλάδος βλέπουμε αρκετούς Επισκόπους που είναι πρωτοστάτες της οικουμενιστικής αιρέσεως και οι υπόλοιποι Επίσκοποι είτε δεν ασχολούνται με τα θέματα της πίστεως είτε παρουσιάζονται από εφημερίδες και κανάλια ως ομολογητές και πρόμαχοι Ορθοδοξίας. Όλοι αυτοί κοροϊδεύουν τους πιστούς στην Εκκλησία. Οι πρωτοστάτες Επίσκοποι του οικουμενισμού κάνουν αιρετική την Εκκλησία και οι καλύτεροι σύμμαχοι τους είναι

οι ψευτο-ομολογητές οι οποίοι είναι συγκοινωνοί της οικουμενιστικής αιρέσεως. Μόνο στα λόγια ομολογούν την Ορθοδοξία, στα έργα ποτέ δεν σταμάτησαν να έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με την υπερπαναίρεση του οικουμενισμού. Και συγχρόνως βρίσκονται, συντηρούν και συνεχίζουν και το νεο-ημερολογίτικο σχίσμα του οικουμενισμού και κάνουν και σχισματική την Εκκλησία, είναι δηλαδή κακόδοξοι ψευδοεπίσκοποι που άφησαν τον σκοπό τους, την φύλαξη του ποίμνιου και οι ίδιοι γίνανε λύκοι με ένδυμα προβάτου. Πως μπορούν οι κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί να έχουν κοινωνία με αιρετικοσχισματικούς Επισκόπους; και από την άλλη πλευρά βλέπουμε αρκετούς Επισκόπους οι οποίοι λένε ότι ούτε αιρετικοί οικουμενιστές είμαστε, ούτε σχισματικοί αφού τηρούμε το παλαιό ημερολόγιο. Τι να το κάνεις αφού δεν αγωνίζονται εντός των ορίων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εάν αγωνίζονταν μέσα στην Εκκλησία της Ελλάδος θα βρισκόντουσαν στο ακαινοτόμητο πλήρωμα της, και όχι σε συνόδους παράλληλες διαφορετικές και ξεχωριστές ως προς την Εκκλησία της Ελλάδος. Για να φύγει κάποιος από την αίρεση και το σχίσμα του οικουμενισμού, αποτειχίζεται κρατώντας το παλαιό ημερολόγιο, και δεν γίνεται Επίσκοπος, ούτε κάνει καινούρια μητρόπολη, ούτε κάνει καινούρια σύνοδο. Μόνο με την αποτείχιση προσπαθεί έμπρακτα σύμφωνα με τα κανονικά μέτρα ώστε να δημιουργεί ένσταση ομολογώντας την αλήθεια της πίστεως μέχρι να συνέλθει Αγία Πανορθόδοξη Σύνοδος για να καταδικάσει τους υπόδικους της κακοδοξίας και να επαναφέρει την κανονική τάξη. Όλοι αυτοί που δεν αγωνίζονται εντός της Εκκλησίας της Ελλάδος ως αποτειχισμένοι από τους κακόδοξους οικουμενιστές και τους κοινωνούντας με αυτούς, και βρίσκονται σε άλλες συνόδους, όπως στην παράταξη του ενός, ή στην παράταξη του άλλου, ή στην παράταξη ενός τρίτου, κάνουν αγώνα μέσα σε παρασυναγωγή. Σήμερα κανένας Επίσκοπος στην Εκκλησία της Ελλάδος δεν ομολογεί, δεν ορθοτομεί στην πράξη και όχι στην θεωρία και δεν είναι αποτειχισμένος από την αίρεση και από το σχίσμα του οικουμενισμού. Όλοι είναι υπηρέτες της αιρετικής και σχισματικής κοινωνίας. Μακάρι να βρεθούν κατά Θεόν Επίσκοποι οι οποίοι να σέβονται να υπακούουν και να κάνουν πράξη τις νόμιμες διατάξεις της παραδόσεως της Ορθοδόξου ανατολικής Εκκλησίας.

Την μεγαλυτερη ευθηνη στο χωρο της Εκκλησιας του νεου και παλαιου ημερολογιου την εχουν  οι πιστοι, κληρικοι, μοναχοι και λαικοι, που κοιμουνται ορθιοι, ειναι αδιαφοροι, χλιαροι και εχουν καταντησει πνευματικα φυτα, ευνουχισμενοι με μαλακυνση εγκεφαλου. Οσοι δεν αποτειχιζονται απο την κοινωνια των αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων  επισκοπων του νεου ημερολογιου και οσοι δεν αποτειχιζονται απο την κοινωνια  των παραταξιακων επισκοπων  της παρασυναγωγης του παλαιου ημερολογιου να ξερουν και  να το μαθουν οτι κανουν εργο  σατανικο στην εκκλησια.  Τα δυο προβληματικα ποιμνια τα  εκμεταλευονται οι σατανιστες μασονοι επισκοποι του νεου και παλαιου ημερολογιου.  Τα  δυο ποιμνια των κοιμησμενων  κρατανε ζωντανους τους εχθρους του Χριστου στην εκκλησια, αφου τους αναγνωριζουν, τους μνημονευουν, τους λιβανιζουν, και εχουν κοινωνια μαζι τους.

Αντι να αποτειχιστουν τα δυο στρατοπεδα των πιστων του νεου   και παλαιου ημερολογιου  απο τις μασονικες επισκοπικες  ηγεσιες τους,   που τις κουμανταρει το ιδιο και το ενα  κεντρο σατανισμου, αυτοι εγιναν οπαδοι των  δυο εχθρικων στρατευματων και μαλωνουν αναμεταξυ τους,  ενω  αφεντικο ειναι το ιδιο μασονικο και σατανιστικο κεντρο της στοας.

Ηταν παγιδα-εντολη  απο τους μασονους στην εκκλησια, οσους μπορουν να μαντρωσουν στην αιρεση, αλλους στο σχισμα και αλλους στην παρασυναγωγη. Και οι πιστοι δειχνουν οτι το απολαμβανουν και τους αρεσει. 

Τελικα απο μελετες που εχουν γινει για να καταφερει ενας πιστος να πλανηθει, να ξεφυγει απο την ευθεια οδο για να πεσει στα μονοπατια της διαστροφης και της κακοδοξιας, κρυβεται παντα στα βαθη της ψυχης αρωστια.

Ετσι η ψυχη βολευεται στην θεση που  παιρνει. 

Καποιος που βρισκεται σε πλανη δεν ειναι τυχαιο, αλλα συμφωνα με την προαιρεση  που εχει δικαια βαδιζει τον δρομο που ψηφισε η ψυχη του και δικαια πεφτει σε πλανη, διοτι αγαπησε την αρνητικη χρηση της ελευθεριας του, για πολλους και διαφορους  σκοτεινους ατομικους λογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου