29 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΝΩ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ - ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ

ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΝΩ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟ - ΑΝΤΙ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ

Στην Εκκλησια εχουν βαλει φωτια οι πρωτοστατες οικουμενιστες μασονοι με τις εκρηξεις πλανων, βλασφημιων και κακοδοξιων που κανουν καιγονται και αυτοι οι ιδιοι τους.

Αναγνωριζουν ολες τις αιρεσεις του σατανα  ως αληθινες εκκλησιες,  μνημονευουν τους κακοδοξους και εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους διαστροφεις του κοσμου στο δαιμονικο παγκοσμιο συμβουλιο των ψευτοεκκλησιων.

Εχουν πυροδοτησει με το νεο - ημερολογιτικο σχισμα την ενοτητα της Λατρειας της Πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.

Η φωτια των αρχι - οικουμενιστων στο περασμα της συνεχιζει να κατακαιει ολους αυτους που εχουν κοινωνια μαζι τους, δηλαδη τους αδιαφορους, τους χλιαρους, τους συμφεροντολογους, τους πλανεμενους, τους δειλους, τους φοβιτσιαρηδες και ετσι γινονται και αυτοι με τη σειρα τους απο Ορθοδοξοι οικουμενιστες.

Η φωτια της υπερ - παν - αιρεσεως και του νεο - ημερολογιτικου σχισματος των οικουμενιστων κατακαιει ολους τους "ορθοδοξους" που δεν αποτειχιζονται απο την κοινωνια των οικουμενιστων και δεν επαναφερουν την ενοτητα της πιστεως μεσα στην Μια Εκκλησια.

Η συναξη κληρικων και μοναχων αντι να τρεξει για να σβησει την φωτια που αναψαν οι οικουμενιστες και να σωσει τους ανθρωπους κανει συνεδρια και σεμιναρια για το θεμα της πυροσβεσης, ενω καιγονται οι ανθρωποι οπως και οι ιδιοι καιγονται της συναξεως κληρικων και μοναχων απο το πυρ της κακοδοξιας και της πλανης των οικουμενιστων.

Οι παραταξιακοι των  Γ.Ο.Χ. οχι μονο δεν σβηνουν την φωτια των οικουμενιστων, οχι μονο δεν βοηθουν τους ανθρωπους να μην καουν, αλλα εφυγαν και αφησαν την Εκκλησια να καιγεται και οι ιδιοι εχουν παρει φωτια και καιγονται απο το λαδι που ριχνουν επειδη εφτιαξαν αλλες καινουργιες δευτερες, τριτες, τεταρτες, πεμπτες εως και δεκατες τριτες διαφορετικες, ξεχωριστες  και παραλληλες εκκλησιες που αποτελουν παρασυναγωγη ως προς την Μια Εκκλησια.

Η νεο - ημερολογιτικη ψευδο - αντι - οικουμενιστικη παραταξη των αποτειχισμενων,  σβηνουν μονο απο την μια πλευρα της αιρεσεως την φωτια, ενω απο την πλευρα του νεο - ημερολογιτικου σχισματος που κατακαιει την Εκκλησια, εκτος οτι δεν βοηθουν τους ανθρωπους για να μην καουν ριχνουν λαδι για να μεγαλωσει η φωτια ενω καιγονται και οι ιδιοι απο το σχισμα των οικουμενιστων που συνεχιζουν.   

Υπαρχουν ομως ανθρωποι που σβηνουν και απο τις δυο πλευρες την φωτια της αιρεσεως και του σχισματος, που αναψαν και συνεχιζουν να καινε οι οικουμενιστες, αυτοι οι ιδιοι παλι ανθρωποι σβηνουν και την φωτια της παρασυναγωγης που αναψαν και συνεχιζουν να καινε οι παραταξιακοι.

1 σχόλιο:

  1. Αυτές τής κοσμικές Φλόγες του πονηρού άς πολεμήσουμε, και ο Κύριος, να πυροδοτήσει τής Καρδιές όλων μας, ώστε να γίνουμε Πυρ καταναλισκον, καταστρέφοντας το Σκότος και Ψεύδος τον Αιρετικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή