11 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕΤ'ΑΥΤΩΝ


Οι ορθοδοξοι οικουμενιστες επισκοποι  και οσοι συγκοινωνουν μαζι τους ειναι ενωμενοι με ολους τους αιρετικους, με ολους τους βλασφημους, με ολους τους διαστροφεις, με ολους τους πλανεμενους, με ολους τους κακοδοξους,  με  ολους τους μασονους, με ολους τους μαγους, και με ολους τους σατανιστες  του κοσμου στο παγκοσμιο συμβουλιο "εκκλησιων" 
Οι Ορθοδοξοι που εχουν οληκληρη την αληθεια πανε και μαγαριζουν την ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ και την μπασταρδευουν με ολους τους εκτος ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΚΗΣΙΑΣ.
Πληρης βεβηλωση απο τους βαλτους ρασοφορους μασονους οικουμενιστες του σατανα.
Οσοι πιστοι εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τους προβατοσχημους λυκους και προδοτες της Εκκλησιας κανουν αιρετικη και σχισματικη την εκκλησια και βρισκονται σε εκκλησια πονηρευομενων.
Οι ορθοδοξοι που εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τους αιρετικους οικουμενιστες μολυνονται, πνευματικα πεθαινουν,  χανουν την Ορθοδοξια, γινονται εχθροι του Θεου,  και θα χαθουν μαζι με τους αιρετικους αν δεν μετανοησουν και δεν αποτειχιστουν απο τους αιρετικους.
Συλειτουργουν και συμπροσευχονται οι Νεοημερολογιτες με τους Παλαιοημερολογιτες.
Μια πανε με το νεο μια πανε με το παλαιο.
Οταν ειναι περιοδο νηστειας πενθιμη  την κοβουν για να καταλυσουν σε πανυγηρια Αγιων και οταν ειναι πανυγηρικη περιοδος καταλυσης την κοβουν για να νηστεψουν πενθιμα.
Αλαλουμ. Σχιζοφρενεια και τρελλα απο ανοητους πιστους ψευδο-ορθοδοξους κληρικους μοναχους και λαικους που καταστρεφουν το δογμα της ενοτητας της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος κανοντας υπακοη στους οικουμενιστες μασονους καινοτομους υποδικους σχισματο-αιρετικους αρχιερεις  μεσα στην ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Καταπατανε οι σχισματικοι πιστοι οικουμενιστες τις αποφασεις των Αγιων Οικουμενικων και Τοπικων Συνοδων.
Οι παρδαλοι αιρετικοι και σχισματικοι νεοημερολογιτες οικουμενιστες καταργουν τις θεσμοθετημενες αρχαιες νηστεις οπως των Αγιων Αποστολων, και εχουν στα κεφαλια τους ποινες αναθεματων απο τους Θεοφορους Πατερες των Ιερων Συνοδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου