9 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επελεξε ο σατανας τον ροτσιλντ ως καταλληλωτερο και του λεει : σου δινω  ολα τα βασιλεια της γης.!!!!!

Ετσι δεν ειναι ????????

Λεει ο ροτσιλντ ναι αφεντικο.!!!!!!

Του λεει ο διαβολος : αφου εχεις τα παντα διπλα σου θελω να μου κανεις μια χαρη.

Λεει ο ροτσιλντ : οτι θελεις αφεντικο.

Θελω να καταστρεψεις μονο την Εκκλησια του αληθινου Θεου που ειναι η Ορθοδοξη.

Ολες τις αλλες ψευτο - εκκλησιες αστες να υπαρχουν διοτι ειναι δικες μου, και δεν με εμποδιζουν

στο εργο μου, που θελω να παρω περισσοτερους ανθρωπους απο τον κοσμο και να τους κανω δικους μου.

Μονο οι Ορθοδοξοι με πανε κοντρα γιατι πανε στην Αληθινη Εκκλησια του Θεου τους, αγιαζονται και δεν μπορω να τους κανω δικους μου και τους χανω, γιατι πανε στον αληθινο Θεο τους και στην Εκκλησια του.

Ακου λοιπον τι θα κανεις.!!!!

1) Θα κανεις συναιτερους σου τους αρχιεπισκοπους της Εκκλησιας της Ελλαδος.

Δωστους και τιτλους να λεγονται αντιπροεδροι της εθνικης τραπεζας.

2) Θα τους ανακατεψεις με ολους τους αιρετικους του κοσμου των ψευτικων εκκλησιων μας, ωστε να γινει μια εκκλησια μπερδεμενη, ανακατεμενη,  πονηρευομενων ανθρωπων, παγκοσμια ψευτο - εκκλησια αλλα με τους ορθοδοξους ομως να βρισκονται μεσα σε αυτη.

3) Θα τους σχισεις την Ορθοδοξη Εκκλησια τους, ετσι ωστε να εορταζουν με ολους τους δικους μας ενωμενοι στην μια παγκοσμια ψευτο - εκκλησια μας.

4) Οσοι αντιδρασουν Θεικα κατα αυτων των διαστροφων που σου λεω,  δωσε εντολη να φτιαξουν πολλους καινουργιους επισκοπους και αρχιεπισκοπους διπλα στην εκκλησια της ελλαδος, για να γινουν πολλες παραλληλες εκκλησιες της ελλαδος, ετσι ωστε να τους κομματιασεις, να τους μπερδεψεις και να τους μαντρωσεις μεσα στην παρασυναγωγη για να μην ξερουν τι τους γινεται, να μπερδευτουν  και να μην βγαζουν ακρη.

Και εχουμε λοιπον σημερα τα παιδια του σατανιστη ροτσιλντ "ορθοδοξους χριστιανους" ελληνες επισκοπους και αρχιεπισκοπους με το νεο και παλαιο ημερολογιο στην εκκλησια της ελλαδος και στην εκκλησια των Γ.Ο.Χ. ελλαδος, εχουμε ομως και τα εγγονια του ροτσιλντ που συγκοινωνουν με ολους αυτους τους επισκοπους.

Και ενω επρεπε ολοι να τρεχουν με χιλια στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Μιας Εκκλησιας για να κανουμε Συνοδο Αγια και να βαλουμε στις θεσεις των πλανεμενων Ορθοδοξους Επισκοπους, αυτοι ολοι πετανε χαρταετο τρωγοντας παγωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου