9 Μαρτίου 2017

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Οταν ο μητροπολιτης πειραιως εξαπολυει την Κυριακη της Ορθοδοξιας τα αναθεματα κατα του οικουμενισμου, αυτοματως καταδικαζει και αναθεματιζει και τον ιδιο του τον εαυτο, επειδη εχει εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι τους.

Αυτο μας θυμιζει σημερα πολλους παλαιο - ημερολογιτες που ενω εχουν κοινωνια με τους νεο - ημερολογιτες ολοι μαζι στα λογια καταδικαζουν την αλλαγη του ημερολογιου του 1924.

Για ολους αυτους ο Αββας Ισαακ ο Συρος ειπε : οποιος διδασκει κατι και δεν το πραττει, μοιαζει με εκεινον που προσφερει στον διψασμενο ζωγραφιστο νερο και δεν ξεδιψαει.

Ο Κυριος μας λεει στο Αγιο Ευαγγελιο του : οποιος γνωριζει το καλο και δεν το κανει αμαρτανει.

Γιαυτους ολους ο Κυριος μας λεει τα φοβερα εκεινα  λογια : ουτε και εσεις εισερχεσθε, αλλα και τους αλλους εμποδιζετε να εισελθουν.

Ενας σεβαστος Γεροντας ερημιτης στο Αγιον Ορος οταν τον ρωτησα να μου πει ενα παραδειγμα για να κατανοησουμε την ζημια που εκανε ο οικουμενισμος σε σχεση με το νεο ημερολογιο μου απηντησε ως εξης : παιδακι μου δεν μπορουμε να σβησουμε ολες τις μεγαλες πυρκαγιες που αναψε ο οικουμενισμος καταστρεφοντας την Ορθοδοξη Εκκλησια, και να αφησουμε αναμενη την πρωτη και μεγαλη φωτια του νεου ημερολογιου, για να καταστρεφει τα παντα.

Εσεις αμα εσβυνες το φλεγομενο σπιτι σου θα αφηνες μια εστια φωτιας να καιει ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου