18 Μαρτίου 2017

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ

Δεν θελει ο σατανας να βλεπει την Μια Αληθινη Ορθοδοξη Εκκλησια του Αγιου Τριαδικου Θεου, να σωζει και να αγιαζει τους ανθρωπους.

Δουλεια του σατανα ειναι να βαζει τα παιδια του, τους μασονους με μασκα ορθοδοξη στην Εκκλησια για να διαστρεψει την αληθεια, να δημιουργησει κακοδοξιες, να βλασφημησει τον Θεο,  και να πλανησει οσο το δυνατον περισσοτερους πιστους.

Σημερα οι μασονοι οικουμενιστες επισκοποι  του διαβολου δουλευουν κρατωντας τους ορθοδοξους σε εκκλησιαστικη κοινωνια με ολους τους αιρετικους του κοσμου στο δαιμονικο παγκοσμιο συμβουλιο "εκκλησιων".

Οσοι Ορθοδοξοι φευγουν απο την αιρεση των οικουμενιστων με την αποτειχιση, τρεχουν τα παιδια του σατανα να τους σταματησουν και τους λενε : κοψτε το μνημοσυνο των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα να μνημονευετε τους ορθοδοξους επισκοπους, ασχετως αν εκεινοι με την σειρα τους μνημονευουν τους οικουμενιστες επισκοπους.

Δηλαδη τους λενε υποκριτικα και ψευδως : φυγετε αμεσα απο την κοινωνια των οικουμενιστων επισκοπων, αλλα να συγκοινωνειτε και να επικοινωνειτε εμμεσα με τους οικουμενιστες επισκοπους, 

Τους στελνουνε στην κολαση απο διαφορετικο δρομο, λιγο πιο μακρινο.

Τα παιδια του σατανα κατασκευασανε καινουργιους πολλους επισκοπους, φτιαξανε ολοκληρες ιεραρχιες επισκοπων, και πολλες συνοδους  και παραταξεις επισκοπων, με την ταμπελα των Γ.Ο.Χ. και τωρα λενε στους πιστους : φυγετε απο τους οικουμενιστες και ελατε σε εμας που ειμαστε ορθοδοξοι.

Με λιγα λογια λενε :  αφηστε τους οικουμενιστες επισκοπους στους θρονους τους, μεσα στο καινοτομο πληρωμα της εκκλησιας, και μην αγωνιζεστε ως αποτειχισμενοι απο την συγκοινωνια τους, μεσα στο Ακαινοτομητο πληρωμα της Ορθοδοξου Εκκλησιας.

Λενε δηλαδη : ελατε στην δικια μας καινουργια ορθοδοξη εκκλησια που δεν εχει την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Αυτες  οι  εκκλησιες  ομως ειναι παρασυναγωγες διοτι ειναι αλλες, καινουργιες, διαφορετικες, ξεχωριστες, και πσραλληλες προς την ΜΙΑ την ΚΑΝΟΝΙΚΗ την ΝΟΜΙΜΗ, την ΠΑΛΑΙΑ και την ηδη ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ.

Το ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ για παραδειγμα στην Ελλαδα :  ειναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρις την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων.

Οι συγκοινωνουντες με την αιρεση και το νεο - ημερολογιτικο σχισμα των οικουμενιστων ανηκουν : στο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Τα παιδια του σατανα κανουν και την τελευταια προσπαθεια τους σε οσους εχουν αποτειχιστει απο την συγκοινωνια των οικουμενιστων.

Προσπαθουν να τους κρατησουν μεσα στο νεο - ημερολογιτικο σχισμα, και ετσι τους κρατανε ακομη στον οικουμενισμο και ας ειναι αποτειχισμενοι απο την κοινωνια τους.

Δεν τους αφηνουν να ολοκληρωσουν την ομολογια τους και συνεχιζουν να καταστρεφουν την Λατρευτικη Ενοτητα των Ορθοδοξων και μεσα στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ.

Αυτοι δεν ανηκουν στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου συνεχιζουν να βρισκονται στην καινοτομια των μασονων αρχιερεων του σατανα και ουτε λεγονται αντι - οικουμενιστες.

Ακομη στο ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, εκτος οτι δεν ανηκουν οι νεο - ημερολογιτες αποτειχισμενοι, δεν ανηκουν και οι παλαιο - ημερολογιτες αποτειχισμενοι που εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια μαζι τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου